Welkom op mijn website. Ik ben een gepassioneerd professioneel journalist. Doorheen de jaren heb ik honderden artikels geschreven voor kranten, magazines, vaktijdschriften, newsletters, e-zines en internetsites. Ooit ben ik begonnen als lokaal avondmedewerker voor een regionale krantenredactie. Later kreeg ik de kans om mij te profileren als toerisme-journalist. Dankzij de journalistiek kon ik van mijn hobby rond Belgisch bier een groot stuk van mijn professionele loopbaan maken.

Geert Van Lierde bierjournalist

In deze website vertel ik wat meer over mijn journalistieke loopbaan en de sectoren waarin ik actief ben: bier, collectief vervoer en mobiliteit, toerisme. Ook stel ik je enkele artikels voor. Omdat ik de Belgische biersector al sinds 1977 volg, ben ik gestart met een blog over bekende en minder bekende facetten uit de wereld van bier, brouwerijen, biercultuur en bierbeleving.

Veel leesplezier !

Geert

P.S. Uiteraard mag je mij altijd contacteren voor artikels of reportages over andere onderwerpen dan bier, openbaar vervoer, mobiliteit en toerisme.