
Ga voor het volgende, lekker glas bier
Wat is een goed, lekker, glas bier? Welke bierstijl of welk merk, het maakt niet uit. Een goed, lekker, glas bier is datgene waarvan je
Wat is een goed, lekker, glas bier? Welke bierstijl of welk merk, het maakt niet uit. Een goed, lekker, glas bier is datgene waarvan je
363 brouwerijen, 262 bierfirma’s, 7 bierstekerijen, 15.075 cafés, 33.633 eetgelegenheden, 5,3 horecazaken per duizend inwoners. De cijfers van brouwerijen, bierfirma’s en stekerijen werden begin maart
Red onze biercultuur, onze eet-, drink- en tafelcultuur als basispijler van het toerisme! Diverse onderzoeken toonden de voorbije jaren aan dat 85% van de toeristen
Bier wordt gepositioneerd als een conviviaal product, als een drank die je bij voorkeur in gezelschap drinkt. Tussen pot en pint brengt bier mensen van
Horecazaken, waaronder ook de vele bierspecialiteitencafés en -restaurants, zijn thans gesloten door de maatregelen die werden genomen om de verspreiding van het Covid 19-coronavirus tegen
Bier in blik is niet meer weg te denken uit ons consumptiepatroon. Wanneer bier in blik tot enkele jaren geleden beperkt bleef tot pilsbieren en
Einde januari kopten zowat alle media dat Stella Artois overschakelt van een bruine naar een groene fles, hoewel die groene fles al jarenlang wordt gebruikt
De Belgische biercultuur, die door de Unesco werd erkend als immaterieel werelderfgoed, is levendiger dan ooit. Zo blijkt uit het allereerste tweejaarlijkse evaluatierapport van het